VelkommenLøsningerRepertoireHusorkester SkarrildhusReferencerKontakt
Velkommen
Referencer

Glade og tilfredse kunder er det vigtigste for mig/os.
Herunder vises et lille uddrag af tilsendt respons fra kunder: 

Kort tilsendt efter solo-job til bryllup


Kort tilsendt efter musik til sølvbryllup med 2 mand til middagen og 4 mand til dansen


Citat fra tilsendt mail efter duo-job den 20/10-06:
Tusind tak for jeres medvirken til vores fest. I var med til at skabe den dejlige og livebekræftende aften, vi havde håbet på. Må vi komplimentere den måde I optræder på. Ikke kun det høje musiske niveau, hvilket var en fornøjelse, men også måden hvorpå I fører jer frem. Meget anonymt samtidig med at I har en hamrendes god kontakt med publikum og fylder det hele. Ikke flere roser skønt de er store - jeg er på grænsen til at synes, at "Alletiders musik" er stærkt underdrevet. Håber I havde en ok aften på trods af forsinkelser og næsten udebleven betaling. Håber ikke det er sidste gang, vi får glæden af jeres musik - efter gæsternes udtalelser er sandsynligheden inden for en overskuelig fremtid.
Hanne Bertelsen

Citat fra tilsendt mail vedr. bryllup 1 mand til middag og 2 mand til dansen den 17/3-07:
1000 tak for i lørdags. Det var bare noget knaldgodt musik du/I leverede. Alle vi har snakket med siden synes at I var bare SÅ gode. Der skal aldrig mangle anbefalinger fra vores side.
Kærlig hilsen
Per og Iben Dahl-Nielsen

Citat fra tilsendt mail efter duo-job på Kongebrogaarden, Middelfart 8/9 2007:
Hej Torben
Hermed skal der lyde en varm og hjertelig tak til dig og Jesper for at være med til at gøre vores dag/fest uforglemmelig. Jeres musik var til dobbelt 5. (citat Etta C.) og var toppen af kransekagen på den "store" dag. Endnu engang 1000 tak. Hvis vi støder på nogen der skal holde fest giver vi gerne dem vores varmeste anbefalinger af jer.
Mvh. Hanne og Benjamin


Citat fra tilsendt mail fra duo-job på Tyrstrup Kro, Christiansfeld 2/5-2008:
Kære Torben
Tak for en kanon musikalsk oplevelse til vores bryllup den 2. maj. Det var lige, som vi havde ønsket det... Selv med forstuvet fod fik I mig på dansegulvet :)
Håber vi høres ved på et tidspunkt!
Mange hilsner
Christian og Pernille

Citat efter tilsendt kort fra duo-job i Bjerringbro:
Ville bare lige sende en hilsen og sige tak for jeres store indsats til vores bryllup den 17. januar 2009. I var med til at skabe en hel fantastisk stemning og I skal vide, at ALLE har rost jer skyerne for jeres måde at være på og den knalgode musik, som I spiller. Og igen vil jeg takke for hjælpen til at få spillet min sang til Bjørn... Det betød rigtig meget for mig, og den bragte vist tårer frem i selskabet.
Tusind tak!!!
Mange kærlige hilsner fra Bjørn og Christina

Citat fra tilsendt mail efter duo-job til bryllup på Øster Højst Kro, 16. maj 2009:
Hej med jer
Tusinde tak for kanon god musik til vores bryllup d. 16. maj 2009. Vi og vores gæster var fuld ud tilfredse med jeres super indsats hele aftenen.
Vi har efterfølgende kun hørt rosende ord om jer fra vores gæster. Vi synes at I fortjener meget ros, og vi vil sige jer tusind tak fordi I var med til at gøre vores store dag til noget uforglemmeligt. Vi har kun rosende ord til jer og håber I vil spille i mange år endnu, for så snakkes vi ved igen :)
Mange venlige hilsner fra
Sussi og Jan Andersen

Citat fra tilsendt sms efter duo-job til bryllup på Vejen Kongreshotel 20. juni 2009:
Hej Jesper og Torben
Vi vil gerne sige tusinde tak for kanon musik til vores bryllup i lørdags. Det klarede I simpelthen så perfekt. Helt den rette situationsfornemmelse. Og samtlige gæster var meget imponeret. Det er bestemt ikke sidste gang, I skal spille for os. Og I får de bedste anbefalinger herfra.
Mvh. Thomas og Mette Fischer

Citat fra tilsendt mail efter duo-job på Tyrstrup Kro, 27. juni 2009:
Kære Torben
Du og Jesper skal have hjertelig tak fordi I var med til at gøre vort bryllup til en uforglemmelig dag! Vi synes, at aftenen forløb rigtig fint - men god stemningsmusik ved bordet og godt dansemusik herefter. Det faldt lige i vores smag. Så til trods for at vejret var til udendørs hygge på terrasse, var dansegulvet hele aftenen pænt fyldt op.
Mange hilsner
Anette og Ole Birk LorentzenCitat fra tilsendt mail efter duo-job september 2012:
Hej Torben
Tusind tak til dig og Jesper (håber at jeg husker hans navn rigtigt) for super god musik til vores sølvbryllupsfest i lørdags på Grønbjerg Hotel.
Det var perfekt, såvel under middagen, som til dansen, rigtig mange roste jer. Herligt at vi fik danset så meget, og rigtig dejlig middagsmusik, hvor alle nød musikken, samtidig med de kunne tale sammen.
De bedste hilsner fra
Karin og Kurt Madsen
Egtved

Citat fra tilsendt mail efter duo-job ved Hamlets firmafest 14/6-2013:
Hej Torben
Tusinde tak for en kanon musikalsk oplevelse, I gjorde det bare rigtig godt til Hamlets fest i går !!
Jeg må sige, at I levede helt og fuldt op til mine - og helt sikkert de øvrige gæsters - forventninger. Musikken under middagen var rigtig dejlig og fuld knald på til den efterfølgende dans, - præcist som ønsket, - og bare topklasse fra jer :)
Desværre fik jeg ikke engang hilst ordentlig på jer, - det må gøres om, næste gang Hamlet holder fest, - for vi vil helt sikkert ikke tøve med at "hyre" jer en anden gang.
Tak Torben og co. for suveræn indsats
Best regards / Med venlig hilsen
Gitte Riis
Secretary

Citat fra tilsendt mail efter solojob i Langhøj Sognegård, maj 2015:
Hej Torben
Nu skal du slippe for os et stykke tid :) Men vi vil lige sige dig tusinde tak for din flotte indsats i forbindelse med vores sølvbryllup i tirsdags. Du formåede at leve mere end op til vores forventninger, og du fik så mange roser af vores gæster, og de er hermed givet videre.
Vi havde en fantastisk dag og nød, vi havde valgt at holde det på den måde. Det vil vi leve højt på i lang tid.
Vi håber, du kom godt hjem og snart er på farten igen - også på vores egn - måske du snart er i Langhøj Sognegård igen.
Rigtig god pinse til dig og din familie.
Mange kærlige hilsner fra Maja og Vagn

Uddrag fra tilsendt sms efter duo-job i Hillerød, august 2015:
Hej Torben
Tusind tak for en ubeskrivelig skøn musik og en oplevelse, som vi vil tage med os hele livet.
Lene og Jens