VelkommenLøsningerRepertoireHusorkester SkarrildhusReferencerKontakt
Velkommen
Løsninger
 


Jeg kan tilbyde følgende løsninger i forbindelse med musik til festen:

- Solo til middagen på enten klaver/flygel eller på egne medbragte tangentinstumenter (og mulighed for solo-løsning til dansen).


(Billedet er fra Egeskov Slot)

- Solo til middagen (tangentinstrumenter) og duo til dansen. Her vil Jesper Sindberg kunne supplere med sprøde guitarakkorder, soloer og en formidabel sang til dansen. Jesper har de senere sæsoner spillet hovedroller i Herning Kongrescenters musicals - bl.a. i Skønheden og Udyret. Jeg vil også kunne bestilles med andre musikere under denne løsning. (Jesper Sindberg - byfest i Herning)

- Duo til hele arrangementet. Tangentinstrumenter og guitar under hele arrangementet - suppleret med tværfløjte under middagen. Her vil jeg igen oftest spille sammen med Jesper Sindberg.  


(Billedet er fra Teaterkælderen i Herning)

 - Solo eller duo under middagen og 4-? mands-orkester til dansen. Keyboards (evt. suppleret med guitar) under middagen og akustisk orkester til dansen til den store fest.(Billedet er fra høstfest på Egeskov Slot)

- Derudover har vi også erfaring i at spille til juletræsfester, fester for børn og indspille specielle melodier til fx festsange eller lign. 

Alle løsninger udføres nobelt og professionelt: Tilbageholdende og iørefaldende baggrundsmusik under middagen (og som supplement til sange og indslag) og gang i den til dansemusikken.

Kontakt mig venligst på mail eller tlf. for priser og forespørgsler.